Live

ZU IS YOU

The Motans - „Povestea unui naufragiat”, live la ZU

The Motans - „Povestea unui naufragiat”, live la ZU
Recent, trupa „The Motans” a venit în vizită la Buzdu și Morar cu noul lor single.
Denis Roabeș împreună cu ai săi colegi au cântat „Povestea unui Naufragiat”, în premieră, la ZU.

Aceasta nu a fost unica dată când cea mai nouă piesă lansată de „Motani” s-a auzit la Radio ZU. Cu doar câteva ore înainte de publicarea piesei pe contul oficial de Youtube al trupei, Mihai Morar a difuzat-o în Morning ZU. 

„Povestea unui naufragiat" este o piesă pe care am scris-o înaintea piesei «Insula», acestea două fiind legate între ele ca și concept și poveste. Este o piesă în stilul clasic The Motans. Știu că de obicei în comunicare artiștii și compozitorii iubesc să spună despre ce e piesa, ei bine, eu nu sunt un mare fan al acestui obicei. Cred că fiecare om înțelege în felul său orice melodie sau vers, pentru că fiecare dintre noi are experiențe de viață diferite. Tot ce îmi doresc de la această piesă e să placă ascultătorilor noștri. That's all, totul trebuie să fie simplu.”, a spus Denis Roabeș - The Motans.

Altfel, din cele mărturisite de Denis Roabeș în Morning ZU, trupa The Motans pregătește lansarea unui nou album, dar și o schimbare de concept din punct de vedere artistic.
 
 „Sper din tot sufletul să reușesc să termin și să lansez albumul până în toamnă pentru că vreau să închei un capitol. După care „The Motans” ca și proiect muzical o să se transforme puțin, o să schimb puțin stilul muzical. O să merg spre un folk modern, cu orchestră... o să vedeți. O să complic puțin lucrurile. Tot ce pot să spun este că „The Motans” nu o să mai fie atât de... pop”, le-a povestit „Motanul” lui Buzdu și Morar. 
 
Dacă ai ratat momentul din #MorningZU sau pur și simplu vrei să-l retrăiești, atunci dă un play mai jos!

The Motans - Povestea Unui Naufragiat (Premieră Live la Radio ZU)

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate