Live

ZU IS YOU

Tiësto, pe primul loc în top Most Wanted cu „The Business”

Tiësto, pe primul loc în top Most Wanted cu „The Business”
Tiësto și-a început cariera în 1994 și uite că și în 2021 ne dă motive să spunem că este unul dintre cei mai buni dj-i și producători. Hitul lui, „The Business”, este în acest moment cea mai tare piesă care se aude la Radio ZU. Tocmai a cucerit prima poziție în Most Wanted.


Olandezul a preluat conducerea topului de la Jennifer Lopez și Maluma. Cei doi artiști au fost în fruntea clasamentului timp de 3 săptămâni cu hitul „Pa Ti”. Acum sunt nevoiți să se așeze frumos pe locul 2.

Mai jos îți arătăm primele 10 piese din ediția actuală a topului. Poți vezi întregul clasament Most Wanted (40 de piese) și să votezi hiturile care îți plac pentru următoarea emisiune aici: radiozu.ro/mostwanted.

TOP 10 RADIO ZU MOST WANTED:
10. Irina Rimes x Cris Cab - Your Love
09. Delia ft. Nane - Cum era
08. Carla Morison - Disfruto (Audioiko Remix)
07. Joel Corry x MNEK - Head & Heart
06. Jason Derulo x Nuka - Love Not War
05. Ofenbach & Quarterhead ft. Norma Jean Martine - Head Shoulders Knees & Toes
04. Carla's Dreams - Scara 2, Etajul 7
03. Jason Derulo - Take You Dancing
02. Jennifer Lopez, Maluma - Pa Ti
01. Tiësto - The Business

START VOT!

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate