Live

ZU IS YOU

SUNTEM GATA! Astăzi ne mutăm în Orașul faptelor bune

SUNTEM GATA! Astăzi ne mutăm în Orașul faptelor bune
Sâmbătă 15.12.2018. Ora 16:00. STARTUL maratonului de 7 zile în care Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” te ajută să faci MINUNI.
SUNTEM GATA! Astăzi ne mutăm în Orașul faptelor bune și așteptăm să fim vizitați de oamenii care au nevoie, dar și de cei care au de unde. 
 
Despre ce este vorba?
 
24/24 de ore în DIRECT pe Radio ZU, cei 8 DJ vor face cunoscute poveștile oamenilor care cer ajutor, iar pe cei care au posibilitatea să-i ajute, îi vor îndemna să o facă. Primul pas a fost făcut deja. Există activă platforma Orașul faptelor bune, unde oricine poate înscrie o POFTĂ sau poate îndeplini o POFTĂ. 
 
În plus, casa în care vor locui DJ-i, această combinație de studio de radio și apartament care conține toate lucrurile de care au nevoie cei 8, este GATA. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”  au microfoane, mixer, dormitoare, dușuri, o bucătărie mică, o zonă de relaxare și o echipă de colegi gata să îi ajute pentru a duce la bun sfârșit orice faptă bună.

 
 
Hai și TU în Orașul Faptelor Bune! 
Să ne amintim cum a fost anul trecut!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate