Live

ZU IS YOU

VIDEO: Orașul Faptelor Bune 2018 a început!

VIDEO: Orașul Faptelor Bune 2018 a început!
Sâmbătă, 15.12, ora 16.00. Exact cum am plănuit. DJ-ii Radio ZU au intrat în Orașul Faptelor Bune.
Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” sunt gata să facă minuni, din nou. Amintește-ti! Te vor alături de ei. 
Intră și TU în orașul care trăiește prin dăruiește!









24/24 de ore în DIRECT pe Radio ZU, cei 8 DJ vor face cunoscute poveștile oamenilor care cer ajutor, iar pe cei care au posibilitatea să-i ajute, îi vor îndemna să o facă. Primul pas a fost făcut deja. Există activă platforma Orașul faptelor bune, unde oricine poate înscrie o POFTĂ sau poate îndeplini o POFTĂ. 
 
În plus, casa în care vor locui DJ-i, această combinație de studio de radio și apartament care conține toate lucrurile de care au nevoie cei 8, este GATA. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”  au microfoane, mixer, dormitoare, dușuri, o bucătărie mică, o zonă de relaxare și o echipă de colegi gata să îi ajute pentru a duce la bun sfârșit orice faptă bună.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate