Live

ZU IS YOU

Speak, despre finala Asia Express: „E cea mai tare probă!”

Speak, despre finala Asia Express: „E cea mai tare probă!”
„Asia Express”, sezonul trei, a ajuns la final. Diseară, începând cu ora 20:30, Speak și Ștefania, Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor vor lupta pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor. 

În timp ce marea finală din această seară este o adevărată bombă cu ceas pentru cele două echipe, telespectatorii se întrec în sondaje și pariuri în privința marilor câștigători Asia Express.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor și Speak și Stefania vor da startul unei curse nebune într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. 

Astăzi, în #MorningZU, Buzdu și Morar le-a făcut o surpriză ascultătorilor ZU și au intrat în direct cu Speak, unul dintre finaliștii Asia Express.

Speak, despre finala Asia Express: „E cea mai tare probă! Cea mai tare dintre toate!”

Au mai rămas câteva ore până când vom afla care este echipa câștigătoare a sezonului 3 „Asia Express”. Însă până atunci trebuie să asculți cel mai sincer interviu a lui Speak despre experiența „Asia Express”.




Primul sezon „Asia Express” a fost câștigat de Ana Baniciu și Raluka, iar câștigătorii celui de al doilea sezon au fost CRBL și Oase.

PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate