Live

ZU IS YOU

La 75 de ani, face mișcare o oră pe zi. „Bunicuța ZU” poate! Poți și tu!

La 75 de ani, face mișcare o oră pe zi. „Bunicuța ZU” poate! Poți și tu!
„Cine nu are un bătrân, să-și cumpere", spune o veche vorbă românească. Bunicii sunt acele ființe calde și dragi, în care găsești, întotdeauna, o sursă de inspirație și motivație.

Un astfel de exemplu este și o ZUper ascultătoare. În timp ce majoritatea oamenilor se plâng de plictiseală pe care o trăiesc în carantină, bunicuța ZU ne demonstrează că în viața asta suntem în trecere, nu la întrecere. 

În vârstă de 75 de ani, femeia este o adevărată doză de optimism și voie bună.

Înainte să amâni următorul antrenament, aruncă o privire aici! Dacă „Bunicuța ZU” poate, poți și tu! 

 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate