Live

ZU IS YOU

Bontea și Fodor au câștigat Asia Express! La povești după finală cu Buzdu și Morar

Bontea și Fodor au câștigat Asia Express! La povești după finală cu Buzdu și Morar
Aseară, în Asia Express s-a bătut gongul de final. Drumul Comorilor a fost câștigat de „Reactoarele 3 și 4".

După o competiție dură alături de Speak și Ștefania, Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat marea finală Asia Express și au plecat acasă cu amuleta de 30.000 de euro.
 
„Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic...până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție Asia Express că m-ați făcut să accept aventura vieții mele!”, este mesajul pe care Răzvan Fodor l-a scris pe pagina persoanală de Facebook chiar în momentul în care s-a auzit gongul de final în Asia Express.

Astăzi, în #MorningZU, Buzdu și Morar au intrat în direct cu „Reactoarele sexy”. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au făcut cele mai sincere mărturisiri după ce au câștigat Asia Express Romania, sezonul 3.
 
Au luptat cu toate forțele pentru marele premiu, însă cei doi au plecat din Asia cu o prietenie care îi leagă pe viață. Felicitări, tăticule! Felicitări, băiatule! 

 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate