Live

ZU IS YOU

„Señorita” are toate șansele să fie Piesa Monstru a acestei veri

„Señorita” are toate șansele să fie Piesa Monstru a acestei veri
Buzdu și Morar și-au făcut un obicei anual din a căuta #PiesaMonstru a verii cu ajutorul ascultătorilor ZU. În fiecare dimineață la matinal, băieții propun două piese spre votare, iar cea care rămâne „la masă” merge mai departe pentru o nouă bătălie. Câștigătoare din cadrul ultimei emisiuni din acest sezon va primi titlul suprem de „PIESA MONSTRU” a verii 2019.

Multe nume mari au intrat în această luptă, dar un cântec anume pare să prindă din ce în ce mai multă susținere. Este vorba de „Señorita”, noul single semnat de Shawn Mendez și Camila Cabello. Au fost zile la rând în care acest hit a câștigat voturile voastre, apoi a ieșit din schemă, dar a revenit în forță. Tu ce crezi: are „Señorita” tot ce îi trebuie ca să devină Piesa Monstru?



Artista care a pierdut cu 4-5 în favoarea lui Shawn și a Camilei este Grace Carter, cu un cover dupa „Wicked Game”.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate