Live

ZU IS YOU

Piesa Monstru: „Zemer” făcută K.O. de „Wicked Game”

Piesa Monstru: „Zemer” făcută K.O. de „Wicked Game”
Incredibil, dar adevărat! Emoția a pus punctul pe „i” astăzi. „Zemer” părăsește competiția monstru pentru că „Wicked Game” te-a emoționat pe tine, ZU ascultătorule! Acestea fiind spuse, iată-ne în fața unei noi Piese Monstru pentru weekendul acesta. Vedem ce ne-o mai aștepta luni, până atunci hai să o cunoaștem mai bine pe câștigătoare. Binecunoscuta piesă „Wicked Game”, lansată de Chris Isaak în 1989, a fost preluată de Grace Carter în iunie anul acesta și iat-o ajunsă Piesă Monstru la ZU. 
 
„Am făcut un cover al piesei „Wicked Game”, lansată de Chris Isaak, ca o surpriză pentru voi toți. Îmi place să preiau povestea altcuiva și să o fac a mea. Cineva mi-a sugerat să preiau piesa. Când am ascultat-o, am simțit din prima că rezonez cu ea, că același lucru simt atunci când vine vorba despre sentimentul de dragoste, pierdere, vulnerabilitate”, a declarat artista în ziua în care a lansat piesa.

 


Altfel... „Zemer” rămâne o campioană, dar părăsește competiția pentru Piesa Monstru. Cine știe ce alte surprize ne mai pregătește până la finalul acestui sezon.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate