Live

ZU IS YOU

Forza ZU 2019 în Galați. Vezi concertul integral!

Forza ZU 2019 în Galați. Vezi concertul integral!
2019 a adus cel mai mare concert din România în Galați. Dacă ai fost alături de noi sâmbătă, pe 25 mai, atunci află că tu ești Forza ZU! Fie că ți-ai găsit loc în public pe Stadionul Dunărea, fie că ne-ai urmărit pe net sau la ZU TV, am simțit energia ta.

Găsești mai jos playlist-ul de YouTube cu tot ce s-a întâmplat în Galați la Forza ZU 2019. Dă-i un play și poți să vezi cel mai mare concert din România de câte ori vrei!



Peste 60.000 de români au trăit fenomenul Forza ZU pe Stadionul Dunărea. Pe toată durata evenimentului am înregistrat un flux total de peste 90.000 de oameni. Cei care nu au putut ajunge la fața locului s-au „adunat” în fața display-urilor. Pe RadioZU.ro, YouTube, Facebook și aplicația Radio ZU, cel mai mare concert din România a înregistrat 1.096.680 de vizualizări. Îți mulțumim că ai scris istorie alături de noi!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate