Live

ZU IS YOU

„Salcâmii” și „Străzile din București” atacă primul loc în top Most Wanted

„Salcâmii” și „Străzile din București” atacă primul loc în top Most Wanted
Pentru a doua săptămână consecutiv, Shawn Mendes și Camila Cabello ocupă primul loc în #MostWanted cu ZUperhitul „Señorita”. Ei i-au detronat pe The Motans și Irina Rimes, dar piesa lor, „Poem”, se ține bine pe a 2-a poziție din top.



Ce este interesant de observat este faptul că două hituri românești vin tare din urmă. „Salcâmii” lui Spike au urcat săptămâna aceasta de pe locul 4 pe locul 3, iar Florian Rus și Mira au câștigat 3 poziții față de săptămâna trecută. Acum se situează pe locul 8.

Spike - Salcâmii (videoclipul oficial)



Florian Rus și Mirar - Străzile din București (Live la Radio ZU)



Mai jos îți arătăm care sunt cele mai tari 10 piese din Most Wanted săptămâna aceasta. Poți să vezi clasamentul integral și să votezi hiturile care îți plac pentru următoarea ediție aici: radiozu.ro/mostwanted.
10. Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care
09. DJ Project ft. Ami - 4 camere
08. Florian Rus & Mira - Străzile din București
07. Delia - Rămâi
06. Daddy Yankee & Snow - Con Calma
05. Juan Magan ft. Hyenas, Mohombi, Yasiris - Claro Que Si
04. Halsey - Without Me
03. Spike - Salcâmii
02. The Motans ft. Irina Rimes - Poem
01. Shawn Mendes & Camila Cabello - Señorita

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare în zilele de duminică de la 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate