Live

ZU IS YOU

Shawn Mendes și Camila Cabello, pe primul loc în top Most Wanted cu „Señorita”

Shawn Mendes și Camila Cabello, pe primul loc în top Most Wanted cu „Señorita”
A fost ușor de prevăzut că acest hit va ajunge pe primul loc în topul săptămânal de la ZU. „Señorita” a devenit rapid una dintre piesele favorite ale ascultătorilor imediat după lansare, iar acum este noul „number one” în Most Wanted. Acestea fiind zise, se cade să îi dăm din nou un play.


Shawn Mendes și Camila Cabello i-au detronat pe The Motans și Irina Rimes cu al lor hit „Poem”. Hitul semnat de Denis și Irina a fost lider de clasament timp de 2 săptămâni consecutiv.


Găsești topul intregral în secțiunea MOST WANTED de pe site-ul nostru. Aici poți să îți votezi piesele preferate și, astfel, să schimbi ordinea lor pentru ediția de săptămâna viitoare. Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare în fiecare duminică de la 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate