Live

ZU IS YOU

S-au strâns banii „PENTRU TEOLINA”. Teolina Eroina poate să plece în America!

S-au strâns banii „PENTRU TEOLINA”. Teolina Eroina poate să plece în America!
Cine ar fi putut să treacă peste povestea Teolinei, Teolina Eroina, așa cum a fost botezată micuța în Orașul Faptelor Bune 2018? „La nici 4 ani de viață, Teodora - sau Teolina, așa cum o alintă toți cei care o iubesc nespus - muncește în fiecare zi pentru a putea merge”, așa a sunat mesajul care le-a atras atenția voluntarilor din Casa Radio ZU.
 
Povestea tristă a Teolinei a început fix în momentul în care a venit pe lume. Complicațiile din timpul nașterii, incorect gestionate de cadrele medicale, au „condamnat-o” pe copila blondă cu părul creț la o viață marcată de un diagnostic cumplit: tetrapareză spastică. Acum nu poate să meargă, iar singura ei șansă este să ajungă la un spital din America. Pentru asta are nevoie de minim 70.000 de dolari.
„PENTRU TEOLINA” s-a mobilizat Orașul Faptelor Bune, s-au mobilizat organizatorii UNTOLD care au „gândit” special pentru această campanie un abonament UNIC, au donat Îngerii din Orașul Faptelor Bune - să ne amintim de David, băiețelul diagnosticat cu tetrapareză spastică, asemenea Teolinei.



 
 




Aceste forțe au reușit. Unite au strâns până astăzi, ora ora 13.48, 69.894 de dolari. Bunăoară, iată, s-au strâns banii „PENTRU TEOLINA”. Teolina Eroina poate să plece în America!



Orașul Faptelor Bune face minuni. Aplauze pentru voi!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate