Live

ZU IS YOU

Daniela, 30 de ani: „A trecut 1 an de când am aflat că am cancer!”

Daniela, 30 de ani: „A trecut 1 an de când am aflat că am cancer!”
Daniela este mama lui Vlăduț și este punctul O în „Orașul lui Vlăduț”. Viața Danielei s-a schimbat în urmă cu un an, moment în care a primit cea mai proastă veste din viața ei. Suferea de cancer, iar viața ei perfectă până atunci - cu familie, job, copil - pe loc s-a năruit. Pentru o secundă, însă... „Am căzut, dar m-am ridicat de 2 ori mai puternică și am mers înainte”.
 
Merge înainte și astăzi, dar are nevoie de puțină susținere. „Știu că Dumnezeu are un plan pentru mine și sper ca planul Lui să fie pentru "jos" și nu "Sus"...!”, spune Daniela în scrisoarea pe care a trimis-o pe platforma Orașul Faptelor Bune.
 
O putem susține aici: 
 
 
Toader Daniela Nicoleta: Raiffeisen Bank: RO12RZBR0000060017844976
 
 Cont EURO:
 Toader Stefan Daniel:  Alpha Bank: RO16BUCU1511036368901EUR
 
 


Tratamentul început imediat (19 ședințe de chimioterapie) a reușit să stopeze evoluția tumorilor însă, din păcate, acestea nu intră în regresie. „În urma unor teste genetice tumorile au ieșit "compatibile" cu încă 3 tratamente. Unul dintre ele îmi va fi administrat după o evaluare în luna Februarie. Este un tratament experimental în care îmi pun mari speranțe. Nu mă mai rog pentru operatie... mă rog ca macar tratamentul să țină tumorile în loc și organismul să reziste cât mai mult...
Mi-am promis că eu o să fac tot ce e nevoie și nu o să renunț nicio clipă să lupt pentru șansa mea de a trăi! O să lupt cu orice tratament și efectele lui secundare pe care trebuie să le suport. Daca asta este prețul pe care trebuie să-l plătesc pentru a fi lângă Vladuț, copilul meu, chiar și pentru o zi în plus, pot și mai mult decât până acum! Am o pofta de viață inexplicabilă!! Chiar și așa cu un dren atașat de abdomen. Am "armata" mea cu mine și cel mai important îl am pe Dumnezeu. Știu că El a făcut posibil tot anul acesta...!”, transmite Daniela.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate