Live

ZU IS YOU

S-a schimbat Piesa Monstru: la masă se așază „Taragot” a Irinei Ross

S-a schimbat Piesa Monstru: la masă se așază „Taragot” a Irinei Ross

Lupta pentru titlul de „Piesa Monstru a Verii” continuă. Astăzi, piesa „Nu m-am gândit la despărțire” semnată de Andra și Andrei Bănuță a fost eliminată din joc de o melodie a Irinei Ross. Da, chiar așa!


Astăzi, Mihai Morar a venit cu propunerea ca Piesa Monstru de ieri, „Nu m-am gândit la despărțire” de la Andra și Andrei Bănuță, să se dueleze cu un hit nu tocmai proaspăt, dar cu un potențial „monstruos” pentru a ieși învingător în această competiție. Lucru care s-a și întâmplat. Piesa Irinei Ross, „Taragot”, a câștigat bătălia pentru Piesa Monstru de azi.

A fost o luptă acerbă pentru acest titlu, scorul a fost strâns, au fost voturi de o parte și de alta.

Mâine, „Taragot” va purta o bătălie cu o altă piesă-surpriză, iar tu, ascultătorule ZU, vei putea să îți votezi piesa preferată. Stay tuned!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate