Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 | Primul matinal din Autorulota ZU se întâmplă vineri, 7 iulie, în București

RADIOAVENTURA 2023 | Primul matinal din Autorulota ZU se întâmplă vineri, 7 iulie, în București

Morning ZU, matinalul cu cei mai mulți ascultători din orașele României, pleacă în RadioAventura 3. Primul matinal din Autorulota ZU se întâmplă vineri, 7 iulie, în București, Piața Victoriei.


Înainte de a începe turul României, matinalii de la ZU aduc Autorulotele ZU aproape de oamenii faini din capitală. Vineri, 7 iulie, de la ora 7:00, în Piața Victoriei.

Același radio care ne bate în piept, străbate din nou România. În perioada 9 - 21 iulie, Morning ZU face turul României cu Autorulota ZU. Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea sunt pregătiți pentru cei peste 3.000 de kilometri și pentru toate întâlnirile cu voi. De la om la om, de la emoție la emoție. Asta e RadioAventura! 

Mai mult de atât, DJ Razz și DJ Popoviciu aduc Muzica Aia, care să fie fundalul pentru cea mai tare experiență din vara aceasta. 

Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU, pe TikTok Radio ZU sau pe platforma dedicată de pe site-ul Radio ZU.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate