Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin - „De ce înșală oamenii?”

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin - „De ce înșală oamenii?”

În fiecare miercuri, de la ora 23.00, ești așteptat pe ZU la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin. Oaza ta de liniște din mijlocul săptămânii și locul unde poveștile de viață se fac auzite.


„De ce înșală oamenii?” - acesta este noul subiect de discuție lansat de Vlad Drăgulin miercuri, la Zona de Confort. Infidelitatea e dureroasă, câte relații nu s-au destrămat în urma unui înșelăciuni în dragoste? Știm, e un subiect delicat. Poate și tu, cel care citești aceste rânduri, ai fost înșelat sau ai înșelat pe cineva. E serioasă treaba asta cu infidelitatea. Poate lăsa răni adânci în sufletul ambilor parteneri. Și totuși, de ce se ajunge aici? Ne declarăm dragostea în fața lui Dumnezeu („până când moartea ne va despărți”), iar apoi, aflăm că am fost înșelați. 

Tu ai înșelat vreodată sau ai fost înșelat?  Cum te-a schimbat pe tine faptul că ai fost inșelat, cum ai trecut peste asta? Ai putut să treci pe asta? Așteptăm cu interes povestea ta, iar dacă vrei să afli și alte povești despre infidelitate, te invităm să urmărești clipul de mai jos. Play!
 


Ca de fiecare dată, Vlad Drăgulin împarte cu pritenii din ON AIR câteva piese din playlist-ul său. Așază-te confortabil și dă play!

Alduts Sherdley x Stefan Costea - Safe Place




Teddy Swims - Loose Control




George Michael - Outside




Ricky Hil - Nomads f/ The Weeknd



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate