Live

ZU IS YOU

Morala lui Morar: „Da, frica este reală, dar ura nu trebuie să fie” (mesajul BBC Radio London)

Morala lui Morar: „Da, frica este reală, dar ura nu trebuie să fie” (mesajul BBC Radio London)
Trăim vremuri interesante, mult mai interesante decât ne-am fi dorit.

Dacă până de curând aveam o viață haotică, pe fugă, în care ne plângeam la tot pasul că nu aveam timp, acum, am încetinit ritmul și ne-am trezit într-o nouă realitate.

Viața se schimbă. Lumea e altfel. Suntem obligați să învățăm să trăim separat, dar împreună. Din păcate, frica este reală, izolarea este reală, boala este reală. Însă ura nu ar trebuie să fie reală.

În #MorningZU, Mihai Morar a redat un mesaj clar despre ce ar trebui să facem și cum să ne purtăm cu cei din jurul nostru în această perioadă.

Respiră și ascultă dincolo de gălăgia pe care panica o face în mintea ta. Play! 

 

PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate