Live

ZU IS YOU

#RADIOAVENURA2023: Muzica Aia în Piața Trandafirilor din Târgu Mureș

#RADIOAVENURA2023:  Muzica Aia în Piața Trandafirilor din Târgu Mureș

În a șasea zi de #RadioAventura, echipa Morning ZU a transmis matinalul sub cerul liber, în Piața Trandafirilor din Târgu Mureș. Emisiunea s-a încheiat cu #MuzicaAia oferită de DJ Popoviciu. 

 
Ce energie! Ce nebunie a fost astăzi la matinalul din Târgu Mureș! După ce au fost primiți cu aplauze, claxoane și entuziasm aseară, DJ-ii Morning ZU au avut parte de un public extraordinar astăzi de dimineață în Piața Trandafirilor din Târgu Mureș. Emisiunea s-a încheiat cu un mix special oferit de DJ Popoviciu. Oamenii au dansat, au aplaudat, au cântat și s-au bucurat din plin pe #MuzicaAia. DJ-ii s-au urcat pe autorulotele ZU pentru a curpinde cu privirea toți oamenii veniți să petreacă alături de ei.  A fost cel mai tare matinal din prima săptămână din #RadioAventura.  
 
Urmărește momentul AICI!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate