Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 6: Morning ZU LIVE din Târgu Mureș. Următorul matinal e în Botoșani

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 6: Morning ZU LIVE din Târgu Mureș. Următorul matinal e în Botoșani

Târgu Mureș, ZU e la tine în oraș! Hai să ne întâlnim în Piața Trandafirilor.


Azi e cea mai lungă zi din RadioAventura. E ziua a șasea, ziua în care Morning ZU arată cât de faini sunt oamenii din Târgu Mureș și în care matinalii vor face  marele anunț al anului, diseară, în Brașov – Piața Sfatului.

După marele anunț, în RadioAventura vine și marele party de final! Vineri, 21 iulie, RadioAventura face toată România să danseze pe #MuzicaAia în Mamaia, live la Glamour By The Sea. Strigă „La Familia”, pentru că la party vine și PUYA!

Biletele sunt disponibile pe bilete.radiozu.roiabilet.ro și în rețeaua iabilet.


 O ținem din party în party! Târgu Mureș, mâinile în aeeeer! Echipa #MorningZU a adus #MuzicaAia for YOU! Urmărește momentul cu #MuzicaAia aici: https://www.facebook.com/radiozu/videos/290744010140710

URMĂTOAREA DESTINAȚIE? Plicul cu destinația surpriză s-a deschis și pe DJ-ii ZU i-a trimis către BOTOȘANI. Așa că după #MuzicaAia din seara asta, din Brașov și după un weekend de relaxare, luni ne vedem în Botoșani (Pietonalul Unirii, lângă Primăria Botoșani).
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate