Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA2023: Party cu Muzica Aia în Piața Sfatului din Brașov. Echipa ZU a făcut ANUNTZU´ anului

RADIOAVENTURA2023: Party cu Muzica Aia în Piața Sfatului din Brașov. Echipa ZU a făcut ANUNTZU´ anului

Prima săptămână din #RadioAventura3 s-a încheiat cu un party de neuitat pe #MuzicaAia mixată de DJ Razz și DJ Popoviciu în Piața Sfatului din Brașov. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au făcut marele anunț al anului: Forza ZU se întoarce în Brașov.


Vineri seara,  oamenii din Brașov și din toată Româania au umplut Piața Sfatului pentru marele anunț al anului: FORZA ZU revine pe 9 septembrie acolo unde a început: în Piața Sfatului din Brașov. Dacă 2 DJ-i și 5 DJ-i de radio au umplut piața de oameni vineri, atunci oare cum va fi pe 9 septembrie, când cei mai tari artiști din România vor veni să cânte pe scenă?  A fost o seară de vis!  Practic, a fost FORZA ZU în ziua când am anunțat FORZA ZU. Oamenii au dansat, s-au simțit bine și au cântat într-un singur glas melodiile mixate de DJ Razz și DJ Popoviciu, iar inimile lor au vibrat la unison.

Brașov, ai fost minunat! În această seară, ne-ai arătat încă o dată cât de mult ne iubești! Ne vedem la FORZA ZU pe nouă a noua! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate