Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA: Ziua 5 - MultZUmim, Cluj! Oradea, venim!

RADIOAVENTURA: Ziua 5 - MultZUmim, Cluj! Oradea, venim!
Aseară, târziu în noapte, Buzdu, Emma, Morar și Tea au ajuns cu autorulota ZU în Cluj. Cuvintele sunt prea sărace pentru a descrie starea și trăirile DJ-ilor.

După un drum lung, dar frumos și presărat cu emoții, matinalii noștri și-au reîncărcat bateriile pentru astăzi. La 07:00, nebunii de la ZU au dat start unei
noi ediții de matinal. A cincea ediție de #MorningZU din RADIOAVENTURA. 

S-a cântat imnul Universității Cluj, s-a mâncat pită cu unsoare și s-a lăsat cu #PieleDeGăină. Aurel Tămaș, împreună cu feciorul său, i-au vizitat pe Buzdu, Emma, Morar și Tea. S-a lăsat cu voie bună și amintiri care vor rămane vii pentru totdeauna. Mulțam fain, Cluj! 

La prânz, Morar, Buzdu, Emma și Tea au băgat din nou cheile în contact și au pornit către Oradea, acolo de unde vor transmite mâine dimineață, în ziua 6 din RADIOAVENTURA: turul României cu autorulota ZU.

Dar în drum către orașul care a găzduit Orașul Faptelor Bune, ediția 2019, „nebunii de la ZU" au simțit cum „îi cheamă" munții. Dă play mai jos și vezi la ce ne referim! 
 


„Vă îmbrățișăm de departe, de la stână lui Bențan - Valea Drăganului jud. Cluj, la granița cu jud. Bihor. Încercați să descoperiți România aia nepromovată, pentru că aceea e România adevărată, România de suflet! Ieșiți de pe drumurile naționale și de pe autostrăzi și luați-o pe unde vă trage inima!”, a fost mesajul pe care a vrut să-l transmită Daniel Buzdugan de acolo de sus, din creierii munților, de lângă baciul Aurel, ciobanul satului, o poveste de om.

Am coborât de la stână. Acum... Oradea, păzea că venim!
Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate