Live

ZU IS YOU

Video: A 4-a zi în RADIOAVENTURA, turul României cu autorulota ZU

Video: A 4-a zi în RADIOAVENTURA, turul României cu autorulota ZU
ZU face vara asta ce n-a avut nimeni curaj: radio din autorulotă, în fiecare dimineață, live din alt oraș!

„Radio ZU se pregătește de un nou record. Hai alături de noi să urmărești cea mai tare experiență la care vei fi supus 2 săptămâni, hai să fim împreună.”, îi îndeamnă Daniel Buzdugan pe ascultători. 

Cea de-a patra zi în RADIOAVENTURA a venit la pachet cu emoții la cele mai înalte cote. 

„Nu ne-a avertizat nimeni când am plecat în Turul României cu #AutorulotaZU că această campanie de radio va avea un puternic impact emoțional. Noi doar am vrut să facem radio din mers, radio de oriunde, radio de peste tot. Dar nu știam că vouă, la fel ca nouă, vă curge radio prin sânge. Că aveți, la fel ca noi, grupa de sânge ZU. Mulțumim România pentru reîntâlnire! Azi, la Piatra Neamț, a fost masiv... precum Ceahlăul. Ne-am urcat în autorulotă și continuăm călătoria. Din Moldova, trecem munții, ne unim cu Ardealul. Mâine dimineață, strigăm tare la radio “Servus, Cluj!”, a scris Mihai Morar pe contul său de Instagram.
 
După un matinal de excepție în orașul de la poalele Ceahlăului, cea mai tare echipă radio s-a așezat la drum și a plecat înspre Cluj, orașul următorului matinal, cel de joi dimineață, în a cincea zi de caravană.

De la Piatra Neamț la Cluj. A 4-a zi în Radioaventura, turul României cu Autorulota ZU

 
 Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate