Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA: La revedere, Piatra Neamț! Cluj-Napoca ne așteaptă

RADIOAVENTURA: La revedere, Piatra Neamț! Cluj-Napoca ne așteaptă
„Nu ne-a avertizat nimeni când am plecat în Turul României cu #AutorulotaZU că această campanie de radio va avea un puternic impact emoțional. Noi doar am vrut să facem radio din mers, radio de oriunde, radio de peste tot. Dar nu știam că vouă, la fel ca nouă, vă curge radio prin sânge. Că aveți, la fel ca noi, grupa de sânge ZU. Mulțumim România pentru reîntâlnire. Azi, la Piatra Neamț, a fost masiv… precum Ceahlăul. Ne-am urcat în autorulotă și continuăm călătoria. Din Moldova, trecem munții, ne unim cu Ardealul. Mâine dimineață, strigăm tare la radio “Servus, Cluj!”.

Cu aceste gânduri și trăiri încheie Mihai Morar matinalul live din Piatra Neamț. Buzdu, Morar, Emma și Tea și-au luat „La Revedere” de la orașul care i-a emoționat încă de aseară și au pornit către Cluj, acolo de unde vor transmite mâine dimineață, în ziua 5 din RADIOAVENTURA: Turul României cu autorulota ZU.


Știi că ai ajuns în Ardeal atunci când… vezi video-ul de mai jos! În drum spre Cluj, echipa ZU face o mică oprire în Dej.



Ciao, Cluj! Scuze de deranj! Dar au venit nebunii de la ZU.





Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate