Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024 | Ziua 11: Morning ZU LIVE în Bacău. De la 19.00, strângem galeria pentru România la Galați!

RADIOAVENTURA 2024 | Ziua 11: Morning ZU LIVE în Bacău. De la 19.00, strângem galeria pentru România la Galați!

Bună dimineața! În a unsprezecea zi de RadioAventura, Morar, Buzdu, Emma și Tea îți dau întâlnire în Piața Tricolorului din Bacău, în fața Casei de Cultură. 

 
Azi, de Ziua Drapelului, RadioAventura a ajuns în Piața Tricolorului. Și tot azi e una din cele mai importante zile pentru România, care va juca cu Slovacia la ora 19:00. Dacă vrei să urmărești meciul împreună cu ZU, te așteptăm în fața Casei de Cultură din Galați. 

Radioul Copiilor în RadioAventura

 
Ana din Bacău, de la Radioul Copiilor, le-a făcut o vizită surpriză matinalilor.



Toată Piața Tricolorului din Bacău s-a umplut de inimi tricolore care au cântat imnul României, de Ziua Drapelului.



Bacău, mulțumim! Galați, venim la tine! 




Facem un popas la Primăria comunei Barcea, în apropiere de Tecuci. Toată primăria strigă „Hai, România!”.



Am ajuns în Galați, unde strângem galeria pentru România. Suntem în fața Casei de Cultură, unde susținem echipa națională în meciul cu Slovacia pe #MuzicaAia by DJ Popoviciu. Ne unim inimile și cântăm într-un singur glas „Deșteaptă-te, române!”. E o seară mare, pe care o așteptăm de 25 de ani. Hai, România!



Trăim prima victorie: România se califică în optimile EURO 2024! România, suntem alături de tine! Victorie până la final! Din Galați, transmitem bucuria pentru România! Sus tricolorul pentru echipa națională! 



România e în optimi, pe primul loc! Echipa națională ne-a demonstrat astăzi că poate ajunge „mai sus de locul 2”. Sărbătorim această victorie cu #MuzicaAia pe scena din fața Casei de Cultură din Galați.  Tricolori, suntem alături de voi până la final!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate