Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA: Morning ZU, live din Piatra Neamț

RADIOAVENTURA: Morning ZU, live din Piatra Neamț
Astăzi, în cea de-a patra zi de RADIOAVENTURA, Buzdu, Morar, Emma și Tea au ajuns în Piatra Neamț.

„Bună dimineața de la cafeluța de sub 'Pietricică'. Suntem în a patra zi de RADIOAVENTURA", este mesajul cu care Mihai Morar deschide o nouă ediție de Morning ZU.
 
În fața Curţii Domneşti, matinalii noștri își scot microfoanele, își iau un shot de energie de la oamenii care au venit să-i vadă și continuă aventura verii lor. Pentru prima dată, Tea prezintă știrile în fața a zeci de oameni, sub cerul liber. #PieleDeGaina! Urmărește și tu călătoria!
 
Morning ZU, live din Piatra Neamț

 
 
Cu toții putem fi parte din RADIOAVENTURA. 2 săptămâni, 3000 de kilometri. Live 24/24. Cele mai frumoase apusuri, cele mai intense emoții, cele mai calde răsărituri și cele mai puternice amintiri vor putea fi apreciate pe contul de Instagram Radio ZU.

Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate