Live

ZU IS YOU

A treia zi în RADIOAVENTURA: La revedere, Iași! Piatra Neamț, venim!

A treia zi în RADIOAVENTURA: La revedere, Iași! Piatra Neamț, venim!
Ne-am întors întors la Iași, orașul care în 2018 reușea să strângă cei mai mulți oameni din istoria Forza ZU, peste 120.000 de oameni în public. Astăzi, în cea de-a treia zi de campanie, Buzdu, Morar, Emma și Tea s-au întors în fața Palatului Culturii din Iași în RADIOAVENTURA: Turul României cu Autorulota ZU.

„Iași, ieri, la Constanța, a fost pur și simplu WOW. Hai să vedem cum este astăzi aici, în cadrul celui de-al doilea matinal Morning ZU din această RADIOAVENTURĂ!”. 
Acesta a fost mesajul de început pe care l-a dat Mihai Morar și, din acel moment, surprizele au început să se țină lanț. La studioul ZU amenajat în centrul orașului Iași au sosit rând pe rând ZUper ascultători care „i-au cadorisit” pe DJ-ii ZU cu tot felul de produse, de la cafea până la dulciuri din cele mai gustoase. Surpriza zilei a fost o vizită specială pe care a primit-o Buzdu, care a fost surprins de mamă fix la locul de muncă. Nu uităm că Daniel Buzdugan s-a născut la Iași, „la Maternitatea Cuza Vodă, fabrica de genii”, așa cum îi place lui Buzdu să spună.

 


Puțin până în ora 11:00, Buzdu, Morar, Emma și Tea și-au luat „La Revedere” de la Iași și au „ridicat ancora” către Piatra Neamț, acolo de unde vor transmite mâine dimineață, în ziua 4 din RADIOAVENTURA: Turul României cu autorulota ZU.

„Vă mulțumim pentru tot. Am primit flori, plăcinte, cafea, alba ca zapada, zici că a fost ziua noastră astăzi. Acesta a fost al doilea matinal din caravana noastră. Strângem sculele, băgam radioul în autorulotă și plecăm către Piatra Neamț. O să fim live 24/24 pe radiozu.ro, pe Facebook și Youtube.”, a afirmat Mihai Morar.

„Mâine dimineață ne instalăm la Curtea Domnească, facem emisiune de acolo. Vreau să vă mulțumesc pentru că ați venit pentru a nu știu câta oară acasă la mine și cum îmi place mie să spun, eu am plecat din Iași, dar inima mea a rămas aici.”, a conchis Daniel Buzdugan.

La revedere, Iași! Piatra Neamț, venim!

 


Hello, Pașcani! Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea fac un mic popas în oraș. În drum spre Piatra Neamț, decid să viziteze și Cetatea Neamț. Deși vremea nu este foarte prietenoasă, Morar, Buzdu, Emma și Tea o iau pe urmele lui Ștefan cel Mare.




Salutări de la Cetatea Neamț! Drumul către Cetate a fost o adevărată aventură! 



Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate