Live

ZU IS YOU

RadioAventura continuă! Marți, 2 iulie, strângem galeria pentru România în Piața Primăriei din Pitești.

RadioAventura continuă! Marți, 2 iulie, strângem galeria pentru România în Piața Primăriei din Pitești.
 

#RadioAventura2024 nu pune punct, ci virgulă. Aventurierii Morning ZU se întorc astăzi acasă, iar marți, 2 iulie, vor  fi din nou în stradă, la Pitești, unde vor strânge galeria pentru România.
 

 
După meciurile pe care le-am urmărit la Brașov, Baia Mare și Galați, echipa RadioAventura ajunge la Pitești pentru meciul România - Olanda. Te așteptăm marți, 2 iulie, de la ora 19.00, în Piața Primăriei din Pitești să urmărim meciul și să strigăm împreună „Hai, România!”. După încheierea meciului, vom cânta și vom dansa pe #MuzicaAia pentru Echipa Națională, pentru curajul de a-și înfrunta adversara pe teren.
 
Susținem în continuare Generația De Suflet! Băieți, suntem cu toată inima alături de voi! Luptăm împreună cu voi pentru victorie! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate