Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024, ziua 5 | CABRON, coleg de autorulotă cu aventurierii de la ZU

RADIOAVENTURA 2024, ziua 5 | CABRON, coleg de autorulotă cu aventurierii de la ZU

Cabron s-a alăturat echipei Radio ZU în RadioAventura! 
 

Artistul a fost prezent la matinal, în Timișoara, iar de acolo, ne-a fost coleg de autorulotă până la Oradea.


Am păstrat obiceiul de a împlini o fantezie fiecărui artist care urcă în autorulota ZU. Smiley a vrut să oprim pe drum și să facem o vizită unor localnici în apropiere de Dâmbovicioara, Theo Rose și-a dorit să ajungă la Herghelia din Sâmbăta de Jos, iar visul lui Cabron a fost să viziteze stadionul UTA din Arad. ZIs și făcut!

Am parcat autorulotele ZU, iar Echipa Națională RadioAventura a intrat în acțiune pe teren, unde ne-am antrenat pentru marele anunț al anului, alături de invitatul nostru. Fericit că și-a văzut visul împlinit, Cabron a continuat călătoria cu aventurierii de la ZU spre Salonta. În timp ce echipa ZU se bucura de o pauză de dulce, Cabron și Emma au făcut un remake al clipului „Nu pot să mai suport” pe străzile din Salonta, varianta #RadioAventura. Urmărește-l AICI!

Mulțumim, Cabron, ne bucurăm că ai fost alături de noi în cea mai tare aventură a verii: RadioAventura!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate