Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024: Ultimul matinal din cea mai tare aventură a verii, LIVE din Buzău. Mira este noua colegă de autorulotă în drum spre București. Ultima petrecere cu #MuzicaAia, La Arțar

RADIOAVENTURA 2024: Ultimul matinal din cea mai tare aventură a verii, LIVE din Buzău. Mira este noua colegă de autorulotă în drum spre București. Ultima petrecere cu #MuzicaAia, La Arțar

Bună dimineața, Buzău, oraș al oamenilor frumoși și al Crângului romantic! 


Nu-i banc, nu-i adecdotă! E ultimul matinal din autorulotă. Morar, Buzdugan, Emma și Tea te așteptă la o cafeluță în fața Palatului Comunal, în Piața Daciei din Buzău. 

Ascultăm noua piesă semnată Andra, „Mă întorc acasă”, care câștigă titlul de Piesa Monstru a Verii. 



Pe 2 iulie, te așteptăm în fața Primăriei din Pitești începând cu ora 18.00 să vedem împreună meciul România - Olanda. Susținem Generația de Suflet până la capăt. Hai, România!

Dar până atunci, mai avem câteva ore de petrecut în #RadioAventura2024. Mira este colega noastră de autorulotă ZU în drumul spre casă. În curând, vom fi înapoi pe „străzile din București”.  

Vizităm Turnul cu Ceas din centrul Buzăului. Oficial, Radio ZU e la propriu ON AIR. De acolo, de sus, ne luăm la revedere de la oamenii din Buzău și plecăm spre locul unde vom face petrecerea de final din RadioAventura: La Arțar, Călugăreni, Dâmbovița.

Mulțumim, România, că ai fost casă pentru ZU în aceste două săptămâni! Avem bagajele pline de emoții și amintiri frumoase.



Buzău, îți mulțumim pentru primirea călduroasă! Acum, ne așteaptă un loc de poveste, unde vom petrece ultimele ore din #RadioAventura2024: La Arțar (Călugăreni, Dâmbovița). 

Am împlinit dorința Mirei a opri pe marginea drumului și de a cumpăra un pepene dulce de la târgoveți. După ce am făcut-o fericită pe Mira, ne-am urcat în autorulote și am apăsat pedala până LA Arțar. 



Petrecerea finală RadioAventura cu #MuzicaAia by DJ Popoviciu se întâmplă chiar acum, La Arțar.  Mira a urcat pe scenă pentru un scurt moment LIVE. În această seară, avem doi invitați speciali: Taraf Cleante și Diana Matei. 

Hai și tu să petreci alături de Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea! Dacă nu vei ajunge La Arțar, te așteptăm AICI:


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate