Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024. Ziua 13: Mira, colegă de autorulotă cu Morar, Buzdu, Emma și Tea

 RADIOAVENTURA 2024. Ziua 13: Mira, colegă de autorulotă cu Morar, Buzdu, Emma și Tea

RadioAventura2024. Ziua 13. Mira se alătură echipei Morning ZU în turul României cu autorulota ZU.


În perioada 16-28 iunie, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea Teodorescu au mutat radioul în Autorulota ZU și au parcurs peste 2500 de kilometri în toată țara. În drumul lor, s-au alăturat o serie de artiști: Smiley, Theo Rose, Cabron, Irina Rimes și Mira.
 
În a treisprezecea și ultima zi din #RadioAventura2024, Mira a fost colega de autorulotă cu aventurierii de la ZU, în drumul dintre Buzău și București.

Echipa aventurieră i-a împlinit visul Mirei de a opri pe marginea drumului și de a mânca pepene. Înainte de a ajunge înapoi „pe străzile din București”, Mira și DJ-ii Morning ZU au poposit La Arțar, la ultima petrecere cu #MuzicaAia din RadioAventura.

Mira, îți mulțumim că ai fost alături de noi în cel mai tare reality-show al verii: RadioAventura!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate