Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 9: Morning ZU LIVE din Botoșani (Pietonalul Unirii)

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 9: Morning ZU LIVE din Botoșani (Pietonalul Unirii)

Botoșani, am ajuns la tine! Până la ora 10:00, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea îți dau întâlnire la Pietonalul Unirii.


După câteva ore bune de drum, gașca de aventurieri a ajuns aseară, târziu, în Botoșani. Nicio oră nu e prea târzie pentru oamenii ZU, care i-au întâmpinat pe Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea, în număr mare, cu zâmbete și îmbrățișări.

Botoșani, hai să facem o horă mare cât inima ta! Mulțumim pentru primirea călduroasă și pentru că ne faceți să ne simțim ca acasă!



Botoșani e un oraș al muzicii și ne-a dovedit asta prin multele cântări ale celor mari și ale celor mici, din acest matinal. De la fluier și până la voce, oamenii din Botoșani sunt de nota zece! Mulțumim, pentru emoții și pentru acest #MorningZU de poveste!

Botoșani, pentru tine aducem Muzica Aia, în curând. Urmărește-ne LIVE pe Youtube și pe Facebook Radio ZU!



Botoșani, așa cum am promis: Să înceapă nebuna! Muzica Aia începe în 3, 2, 1, play!
 
Ca de fiecare dată, la final de matinal, DJ-ii primesc plicul cu DESTINAȚIA URMĂTOARE:
Botoșani, îți mulțumim! Cu lacrimi în ochi purcedem așa, hai-hui, ca s-ajungem la VASLUI!



România, RadioAventura te cheamă. Vii? Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU, pe TikTok Radio ZU sau pe platforma RADIOAVENTURA.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate