Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023: Botoșani, am ajuns! Ne vedem la ora 7:00, la Pietonalul Unirii

RADIOAVENTURA 2023: Botoșani, am ajuns! Ne vedem la ora 7:00, la Pietonalul Unirii

Am plecat spre Botoșani, cu gândul la cea mai lungă și frumoasă zi din istoria Radio ZU. Ziua în care am umplut Piața Sfatului din Brașov și s-a umplut de bucurie fiecare inimă ZU.


Ziua a șasea de RadioAventura e ziua în care am făcut ANUNTZU’: După 4 ani, Forza ZU se întoarce acolo unde a început, în Brașov. Așa că pe 9 septembrie facem împreună a zecea Forza ZU.

Până în Botoșani, echipa de aventurieri are de parcurs 350 de kilometri. Și dacă tot sunt în Ardeal, au zis să înceapă cu o pauză de langoși. 

Nu contează cât de lung e drumul, ci destinația: Mâine, de la ora 7:00, începem împreună a doua săptămână de #RadioAventura2023, în Botoșani (Pietonalul Unirii). Uuu, matinalul de la ZU te așteaptă la cafelutza aventurieră. Mâine, de la 7:00. Ți-ai pus alarma?

Update: Ana din Bacău, suntem la tine în oraș! Echipa de aventurieri a făcut o oprire în Bacău, unde s-a bucurat de întâlniri noi cu voi, cei care ne ascultați și ne urmăriți călătoria care străbate România.

În mijlocul verii și al aventurii, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea continuă drumul spre Botoșani.




După Muzica Aia din Brașov, a urmat liniștea aia de la Mânăstirea Sihăstria Voronei, locul unde Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au poposit.

Botașani, ne-am încărcat cu tot ce-i mai frumos în drumul către tine. Ne vedem dimineață, de la 7:00, la Pietonalul Unirii.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate