Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 5: Morning ZU LIVE din Satu Mare

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 5: Morning ZU LIVE din Satu Mare

Bună dimineața, Satu Mare! Azi, în a cincea zi de RadioAventura, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea îți dau întâlnire în Satu Mare – Piața 25 Octombrie.


RadioAventura continuă să arate cât de faini sunt românii. A cincea zi din turul României cu Autorulota ZU ne găsește în Satu Mare, de care vrem să ne bucurăm tare tare până la ora 10:00, când DJ-ii ZU află următoarea destinație.

Satu Mare, RadioAventura te cheamă. Vii? 



Satu Mare, ești minunat, de la poveștile insipraționale, cum e cea a lui Vasile Lup, până la momentul în care Lucas a cântat live piesa „Mulțumesc, iubită mamă!”. Toate momentele le poți urmări aici și pe paginile noastre de YouTube, Facebook, Instagram și TikTok.

Acum, Autorulota ZU pornește spre o nouă destinație. Daniel Buzdugan a deschis plicul cu următorul oraș care ne va fi casă. Acesta e... TÂRGU MUREȘ.

Așa că mâine dimineață, de la ora 7:00, matinalul cu cei mai mulți ascultători din orașele României îți dă întâlnire în Târgu Mureș, Piața Trandafirilor. Ne vedem cât ai zice „Ce faină-i România!”.

Nu uita că tot mâine, dar de la ora 20:00, ne vedem în Brașov, în Piața Sfatului. Venim cu Muzica Aia și cu un ZUper anunț. Cel mai mare anunț din ultimii ani.

Ne luăm la revedere de la Satu Mare cu piesa pe care ați votat-o cinci zile la rând pentru Piesa Monstru a Verii 2023: „Inseparabili” (3 Sud Est & Andia). Hit după hit ne bucurăm împreună de o vară de pus pe repeat! În studio sau în deplasare, cu Autorulotele ZU, suntem inseparabili.



România, RadioAventura te cheamă. Vii? Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU, pe TikTok Radio ZU sau pe platforma RADIOAVENTURA.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate