Live

ZU IS YOU

LIVE | RADIOAVENTURA 2023: La revedere, Timișoara! Am pornit spre Satu Mare

LIVE | RADIOAVENTURA 2023: La revedere, Timișoara! Am pornit spre Satu Mare

La revedere, Timișoara! Am pornit spre Satu Mare!


Azi, gașca #RadioAventura a trezit toată țara, din Timișoara! În fiecare ediție de RadioAventura, drumurile ne-au adus la Timișoara, orașul bogat în clădiri istorice și în oameni ZU.

V-am simțit dragostea potop! Timișoara, ai fost top! Și acum joc de picioare, căci pornim spre Satu Mare!

Prima oprire: Salonta, Bihor. Ne vedem la pauza de dulce, la cofetăria de lângă primărie!

Ceva dulce multă energie pentru drum aduce. Mulțumim, Salonta, pentru primire! Mulțumim pentru că ne faceți să ne simțim ca acasă, indiferent de loc și de vreme!

Continuăm drumul spre Satu Mare, unde mâine dimineață, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea vor face matinalul în Piața 25 Octombrie. 



Satu Mare, am ajuns! Suntem obosiți, dar fericiți și recunăscători pentru toate întâlnirile de azi. Ne vedem mâine dimineață! Piața 25 Octombrie. Ora 7:00. Sunteți îmbrățișați!




Satu Mare, RadioAventura te cheamă. Vii? Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU, pe TikTok Radio ZU sau pe platforma RADIOAVENTURA.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate