Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 3: Morning ZU LIVE din Alba Iulia. Care e următoarea destinație?

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 3: Morning ZU LIVE din Alba Iulia. Care e următoarea destinație?

Bună dimineața, Alba Iulia! Azi, până la ora 10:00, matinalii îți dau întâlnire lângă Primăria Alba Iulia.


După o noapte de Muzica Aia cu DJ Popoviciu la Cetate, unde au făcut Marea Unire de oameni ZU din Alba Iulia, matinalii au început azi, de la 7:00, al treilea matinal din turul României cu Autorulota ZU.

Tot azi, la final de matinal, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea află care e următoare destinație. Urmărește-ne călătoria prin România! Autorulota ZU vine la tine!

Update: Am primit o vizită surpriză de la Valeruț de pe TikTok, care a venit direct din Abrud, ca să se întâlnească  cu echipa #MorningZU.

A urmat apoi un moment de neuitat: Denisa a cântat LIVE cele mai frumoase piese românești, la matinalul din Alba Iulia.

Cum am cunoscut-o pe Denisa? Ieri, când ne-am oprit la benzinărie, Buzdu s-a întâlnit întâmplător cu tatăl Denisei. Acesta i-a arătat câteva videoclipuri, în care Denisa, fata lui, cântă. Așa că invitația a venit imediat: „Nu vrea Denisa să vină mâine la matinalul din Alba Iulia, să ne cânte?”. Zis și făcut! Despre asta e RadioAventura! Despre momente spontane care duc la momente memorabile și faine.

La final de matinal, DJ-ii ZU au aflat care e URMĂTOAREA DESTINAȚIE. Mâine, aceștia fac matinalul din TIMIȘOARA. Venim!

Până atunci, îl ducem pe Valeruț acasă, la Abrud, cu Autorulota ZU. Urmărește-ne călătoria pe radiozu.ro/radioaventura!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate