Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 2: Morning ZU LIVE din Sibiu

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 2: Morning ZU LIVE din Sibiu

Echipa Morning ZU te așteaptă în Piața Mare din Sibiu. Până aici ne-a purtat RadioAventura în primul matinal din turul României cu Autorulotele ZU.


Ieri, înainte de a porni la drum, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au primit plicul cu destinația surpriză, unde au găsit numele primului oraș în care fac matinalul, în călătoria lor prin țară: Sibiu. În drumul spre Sibiu, echipa Morning ZU s-a oprit la o piscină, unde a dat primul party cu Muzica Aia din RadioAventura 2023.

De la party, la matinal! Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au câteva ore dormite, dar sunt gata să facă niște inimi fericite, la Sibiu.

Sibiu, RadioAventura te cheamă. Vii? Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU, pe TikTok Radio ZU sau pe platforma RadioAventura.

Până ne adunăm cu oamenii ZU în Piața Mare din Sibiu, spunem „Bună dimineața!” cu Hitul Care Trezește România:



RadioAventura e plină de surprize în fiecare zi. Cum ar fi vizita de azi de la Părintele Constantin Necula. Ziua a doua din RadioAventura începe în Piața Mare din Sibiu, cu vorbe mari de la Părintele Constantin Necula. Urmărește toate momentele LIVE pe radiozu.ro/radioaventura!


Sibiu, mulțumim pentru acest matinal viu, printre oameni faini, printre muzică, dans și starea ZU.

URMĂTOAREA DESTINAȚIE? Plicul cu destinația surpriză s-a deschis și pe DJ-ii ZU i-a trimis către ALBA IULIA.

România, venim!




În călătoria noastră, n-avem nevoie de un ghid. Mergem acolo unde ne poartă RadioAventura. Înainte a  porni motoarele spre Alba Iulia, echipa Morning ZU a luat o pauză de cafea și a luat-o la pas pe străzile din Sibiu, un oraș care respiră istorie la orice pas.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate