Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 | Primul party cu #MuzicaAia la piscina Don Pedro

RADIOAVENTURA 2023 | Primul party cu #MuzicaAia la piscina Don Pedro

Astăzi, Buzdu, Emma, Morar, Tea și Drăgulin și-au ocupat locurile în #Autorulotele ZU și au pornit spre Sibiu, prima destinație din RadioAventura 2023. Pe drum, s-au oprit la piscina Don Pedro unde au dat prima petrecere cu #MuzicaAia.


 
DJ-ii au ales să facă prima oprire pe DN1, la piscina Don Pedro, unde l-au găsit acolo pe al nostru Adi Mihăilă - The Hitman, la ZU Party. Ce ar fi o aventură fără un party? DJ-ii i-au invitat la dans pe oamenii de la Don Pedro. Cei mai îndrăzneți petrecăreți de la piscină și-au arătat mișcările de dans pe mixul lui DJ Energy K, colegul „de platane” al lui Adi Mihăilă. Acesta a fost, oficial, primul episod de #MuzicaAia din #RadioAventura 2023.


RadioAventura te cheamă. Vii? Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU, pe TikTok Radio ZU sau pe platforma RadioAventura.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate