Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 11: Morning ZU LIVE din Galați. Următorul matinal va fi în Piața Civică din Tulcea

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 11: Morning ZU LIVE din Galați. Următorul matinal va fi în Piața Civică din Tulcea

RadioAventura continuă să arate cât de faini sunt românii. Ziua 11 începe cu un nou Morning ZU din turul României, în Galați – Zona Spicu.


Până la ora 10:00, când DJ-ii află următoarea destinație, te așteptăm la o cafea în Zona Spicu din Galați, orașul care ne-a primit aseară cu sute de brațe deschise, pe Faleza Dunării, unde am dat party cu Muzica Aia.

Dacă acum câteva zile, l-am lăsat pe Buzdu în Iași, la mama lui, acum e rândul Emmei să se bucure de oamenii din orașul ei natal, Galați.

Au mai rămas 3 zile din RadioAventura 3, iar dacă Autorulota ZU nu a ajuns până acum în orașul tău, poți să ajungi tu la ea. Vineri, 21 iulie, RadioAventura face toată România să danseze pe #MuzicaAia în Mamaia, live la Glamour By The Sea. Mai multe detalii găsești AICI!

 E a unsprezecea zi de străbătut țara în lung și în lat, suntem obosiți, dar fericiți pentru primirea călduroasă din Galați. Urmărește LIVE toate momentele, aici: 



Galați, îți mulțumim pentru Muzica Aia din inima ta!

URMĂTOAREA DESTINAȚIE? Plicul s-a deschis și pe DJ-ii ZU i-a trimis către TULCEA. Așa că mâine dimineață, de la ora 7:00, matinalul cu cei mai mulți ascultători din orașele României îți dă întâlnire în PIAȚA CIVICĂ din TULCEA. Ne vedem cât ai zice „Ce faină-i România!”.

Plecăm de la Emma de acasă, spre casa Teei - Tulcea! Ne plimbăm din casă în casă, să arătăm cât e România de frumoasă!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate