Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 în Galați: Am adus Muzica Aia acasă la Emma

RADIOAVENTURA 2023 în Galați: Am adus Muzica Aia acasă la Emma

Văsluieni, vă mulțumim, ați fost minunați! Iar din orașul vostru, acum, pornim spre GALAȚI!


Galați, ești pregătit să cântăm împreună: „Da, da, da, RadioAventura e viața mea”? Mâine dimineață, de la ora 7:00, echipa Morning ZU îți dă întâlnire în GALAȚI - ZONA SPICU. Ne vedem cât ai zice „Ce faină-i România!”.

Până la matinal, DJ-ii discută despre un party cu Muzica Aia în Galați. S-au uitat pe vreme și aceasta nu e favorabilă. Cum putem schimba ploaia într-un moment de neuitat cu Muzica Aia?

Se pare că vremea ține cu noi! Așa că diseară, la ora 21:00 facem party cu #MuzicaAia în locația La Elice, pe Faleza Dunării din Galați, orașul natal al Emmei și al lui DJ Razz.

Galați, venim!




Și așa terminăm a zecea zi din călătoria care străbate România! Împreună cu oamenii din Galați, strigați: Noi suntem Forza ZU!



3, 2, 1, să înceapă Muzica Aia!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate