Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 10: Morning ZU LIVE din Vaslui

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 10: Morning ZU LIVE din Vaslui

Bună dimineața! Azi, matinalii te așteaptă în Centrul Civic din Vaslui, lângă Statuia lui Ștefan cel Mare.


Ieri, DJ-ii ZU au plecat din Botoșani, iar a zecea zi de RadioAventura îi găsește tot în Regiunea Moldova, în Vaslui, oraș plin de istorie și cultură.

Dacă ești în oraș sau vrei să faci o călătorie până la matinalii de la ZU, îi găsești cu cele două autorulote, în Centrul Civic din Vaslui, până la ora 10:00, când află următoarea destinație. Ne vedem?

Îți e dor de Radioul Copiilor? Ana din Bacău le-a făcut o vizită surpriză matinalilor, care sunt nerăbdători să reînceapă Radioul Copiilor, din toamnă. 

Cea mai bună cafea din Vaslui e hora moldovenească. Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au adunat toți oamenii ZU din Vaslui la o horă moldovenească, chiar la ea acasă.



Au urmat apoi voturile pentru Piesa Monstru a Verii. În această bătălie muzicală au concurat Misha Miller, cu piesa-amintire din Piața Sfatului Brașov, când am anunțat Forza ZU – „Un minut” și VAMA cu noua lor piesă – „Vara pe repeat”.

Vaslui e fericit, pentru că piesa cu cele mai multe voturi e „Vara pe repeat”.  Echipa RadioAventura e fericită, pentru că în inima istorică a Moldovei sunt inimile ZU care fac istorie. Vaslui, mulțumim pentru primire! 

DJ-ii ZU au primit plicul cu următoare destinație. Vasluieni, vă mulțumim, ați fost minunați! Iar de aici, curând, pornim spre GALAȚI!

Mâine dimineață, de la ora 7:00, Morning ZU îți dă întâlnire în GALAȚI - ZONA SPICU. Ne vedem cât ai zice „Ce faină-i România!”.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate