Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023: Buzdu a făcut un popas la mama lui, în Iași

 RADIOAVENTURA 2023:  Buzdu a făcut un popas la mama lui, în Iași

Aventurierii ZU au plecat luni din Botoșani și au pornit către următoarea destinație din #RadioAventura. În drumul lor către Vaslui, DJ-ii au făcut o oprire în Iași, momentul perfect pentru Buzdu să-i viziteze pe ce dragi ai lui.

 

Anul trecut, în RadioAventura2022, Morar, Emma, Tea și Drăgulin i-au dăruit lui Daniel Buzdugan un moment de reîntâlnire cu locul în care a copilărit: casa bunicilor din Stănița, județul Neamț.  Anul acesta, Buzdu a luat o pauză de la #RadioAventura pentru a-și vizita rudele din Iași. Când dorul de familie e mare, pleci cu cine-ți iese în cale. Buzdu al nostru a coborât din #AutorulotaZU și s-a urcat în mașina unui ascultător aflat în zonă, care a avut plăcerea să îl conducă pe simpaticul nostru DJ.
 
Urmărește momentul aici: 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate