Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 | Satu Mare, mulțumim! Târgu Mureș, venim!

RADIOAVENTURA 2023 | Satu Mare, mulțumim! Târgu Mureș, venim!

RadioAventura vine și pleacă, dar ce rămâne e mai mult de o amintire, e iubire, e un loc în fiecare colț de țară, pe care îl putem numi acasă. Voi sunteți ACASĂ, voi sunteți RADIOAVENTURA noastră!


E a cincea zi de RadioAventura. Am terminat matinalul din Satu Mare, un nou oraș care ne-a arătat cât de faini sunt românii, un oraș cu oameni calzi, buni și primitori, o oraș-casă pentru ZU. Iar acum pornim spre Târgu Mureș, unde mâine, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea vor face mâine matinalul, în Piața Trandafirilor. 

Unde ai vrea să ne oprim în drumul spre Târgu Mureș? Intră pe acest LIVE și lasă-ne un comentariu:



Șiii echipa RadioAventura a ajuns la Târgu Mureș, cu aplauze, claxoane și multă bucurie. Ne vedem de dimineață la cafea? Ora 7:00, Piața Trandafirilor.

Urmărește călătoria LIVE aici!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate