Live

ZU IS YOU

LIVE | RADIOAVENTURA 2023: Turul României cu Autorulota ZU a început acum. Prima oprire: Sibiu

LIVE | RADIOAVENTURA 2023: Turul României cu Autorulota ZU a început acum. Prima oprire: Sibiu

1, 2, 3! Să înceapă RadioAventura! Timp de 2 săptămâni, 5 DJ-i, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea, fac radio din Autorulota ZU, LIVE din alt oraș, în fiecare dimineață. Peste 3000 de kilomteri și zeci de opriri din care ne facem amintiri.


Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea sunt în parcarea Radio ZU cu cele 2 autorulote și încep călătoria prin toată România. E momentul în care cei 5 DJ-i se despart de familiile lor timp de 2 săptămâni, pentru a aduce radioul aproape de oamenii ZU.

Cele 2 autorulote au plinul făcut, bagajele sunt gata, emoțiile sunt și ele aici, așa că hai să pornim în RadioAventura 3, împreună cu cei 5 DJ-i!

Pentru DJ-ii Morning ZU destinațiile sunt ZUrpriză. Buzdugan a fost cel care a deschis plicul cu numele primului oraș în care ne oprim. Așa că în 3-4 ore ne vedem la... SIBIU

Unde au ales DJ-ii să facă prima oprire, pe căldura asta? La piscină, unde să facem o baie de mulțime! DJ-ii ZU au ales piscina Don Pedro, unde l-au găsit pe Adi Mihailă-The Hitman, care weekend de weekend aduce ZU Party în alt loc.



Așa că dăm start petrecerilor din RadioAventura 3 la pisicină! Să înceapă antrenamentul cu Muzica Aia, pentru 14 zile de aventuri și întâlniri de neuitat: 

Primul party din RADIOAVENTURA 2023, la piscina Don Pedro. DJ ENERGY K, la platane:



DJ-ii și-au luat energia de la DJ Energy K, iar acum continuă călătoria către Sibiu, locul de unde vor face matinalul mâine, de la 7:00. 



Sibiu, RadioAventura te cheamă. Vii? Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU, pe TikTok Radio ZU sau pe platforma RADIOAVENTURA.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate