Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023: MOODzica Aia feat. DJ Razz, la Cetatea Enisala

RADIOAVENTURA 2023: MOODzica Aia feat. DJ Razz, la Cetatea Enisala

Miercuri seară, echipa #RadioAventura a ajuns cu #AutoruloteleZU la Cetatea Enisala. La apus de soare, DJ Razz a dat liniștea mai tare cu un playlist special pentru toate inimile ZU.

 
 
Aflați în inima Dobrogei, DJ-ii ZU au mutat radioul în locul unde te reîndrăgostești de România - la Cetatea Enisala. În lumina unui apus de soare superb, mângâiați de briza mării ce se ridică până la zidurile cetății, aventurierii de la ZU s-au lasat purtați de simțuri pe ritmurile muzicii lui DJ Razz. Muzica Aia care te face să plutești, să iubești, să zâmbești. MOODzica aia! 



Joi, echipa Morning ZU va aduce #MuzicaAia în Delta Dunării, iar vineri, 21 iulie, ești așteptat la party-ul cu #MuzicaAia care încheie turul României în #RADIOAVENTURA2023. Începând cu ora 21:00, vei putea petrece alături de Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Tea și Vlad Drăgulin la Glamour By The Sea în Mamaia. Invitat special: PUYA. Ne vedem acolo!

Accesul la evenimet se face începând cu ora 20.00. Biletele sunt disponibile pe bilete.radiozu.roiabilet.ro și în rețeaua iabilet.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate