Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023: Cetatea Enisala, cel mai frumos loc de unde am făcut radio

RADIOAVENTURA 2023: Cetatea Enisala, cel mai frumos loc de unde am făcut radio

Au trecut 11 zile de când cei 5 aventurieri de la ZU au plecat de acasă, să arate cât de faină-i România.


Și continuă călătoria în Tulcea și în Constanța, unde vineri, 21 iulie, dau party cu Muzica Aia, live la Glamour By The Sea, în Mamaia.

Dacă Autorulota ZU nu a ajuns la tine în oraș, poți să vii tu la ea, la party-ul de vineri. Biletele sunt disponibile pe bilete.radiozu.ro, iabilet.ro și în rețeaua iabilet. Acestea nu pot fi achiziționate de la intrarea în locație. Mai multe detalii găsești AICI.

În curând, ajungem acasă la Tea, în Tulcea, unde mâine de la ora 7:00 începem penultimul matinal din #RadioAventura3, în Piața Civică.

Tulcea, venim! Și nu oricum. Venim cu #MuzicaAia la Cetatea Enisala. În câteva ore suntem acolo. Ne vedem?



Gașca de aventurieri e în drum spre Cetatea Enisala. Dacă nu merge faza cu „Încep sala de luni”, poate merge o vizită la Enisala cu acești nebuni. Veniiim!



„România ești inima! INIMAginabil de frumoasă”, astea sunt cuvintele lui Mihai Morar, cu care începe party-ul cu Muzica Aia, la Cetatea Enisala din Tulcea.

 Când soarele merge la culcare, Muzica Aia trezește în noi acea stare. Stare de acalmie. Stare de bucurie. Ne vedem, ne auzim, ne simțim! Aici, acum.
Enjoy!



Echipa RadioAventura a avut parte de un apus de poveste, unde DJ Razz a pus muzică pentru suflet, iar acum sunt tot mai aproape de Piața Civică, locul unde vor face mâine matinalul, de la ora 7:00.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate