Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 | AnuntZU´ anului LIVE din Piața Sfatului

RADIOAVENTURA 2023 | AnuntZU´ anului LIVE din Piața Sfatului

Toți oamenii ZU sunt rugați să se prezinte la casa noastră pe roți, la #AutorulotaZU, cu care echipa #RadioAventura va ajunge azi, 14 iulie, în BRAȘOV - Piața Sfatului. Dăm party cu #MuzicaAia și facem ANUNȚUL ANULUI. Stay tuned!


#RadioAventura e plină de surprize în fiecare zi. Nu rata niciun moment și urmărește turul României cu #AutorulotaZU pe paginile noastre de Facebook, Instagram, YouTube, TikTok și pe radiozu.ro/radioaventura. Transmitem LIVE 24/24.



Brașov, venim!
 

3, 2, 1! Am ajuns! La ora 20:00, adunăm toți oamenii ZU în Brașov, Piața Sfatului, să ne bucurăm împreună de Muzica Aia, de prima săptămână de RadioAventura încheiată cu multe povești și de un ZUper anunț. Oare despre ce e vorba? Stay tuned!



În curând, facem anuntZU' anului. Urmărește-ne aici ca să prinzi live cea mai tare veste de la ZU. Până atunci, să înceapă nebuna, Muzica Aia, acum, în Piața Sfatului din Brașov.

Brașov, ZU e la tine acasă! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate