Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023: Am pornit spre București cu cele mai faine amintiri din vara aceasta

RADIOAVENTURA 2023: Am pornit spre București cu cele mai faine amintiri din vara aceasta

Deși călătoria care străbate România se oprește aici, RadioAventura 2023 nu se termină niciodată. Din fiecare oprire ne-am făcut o amintire, care rămâne mereu cu noi. Mulțumim, România! Puterea lui împreună continuă la Forza ZU!


Azi, aventurierii de la ZU au plecat din Mamaia spre parcarea Radio ZU, locul unde au început călătoria acum două săptămâni.

În drumul spre București, e vreme de povești și de făcut inventarul zilelor din a treia ediție de RadioAventura. În cei peste 3000 de kilometeri parcurși cu Autorulota ZU, s-au adunat multe amintiri, multe locuri și oameni frumoși.

Urmărește LIVE călătoria, aici!



 
În curând, DJ-ii ZU ajung la familiile lor. Nicio îmbrățișare nu se compară cu cea a celor care te așteaptă acasă. România, ești frumoasă! Ne revedem la Forza ZU, pe 9 septembrie 2023, în Brașov!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate