Live

ZU IS YOU

LIVE | Ultimul party cu Muzica Aia din RADIOAVENTURA 2023, cu DJ Razz și Puya, la Glamour By The Sea, în Mamaia

LIVE | Ultimul party cu Muzica Aia din RADIOAVENTURA 2023, cu DJ Razz și Puya, la Glamour By The Sea, în Mamaia

Vineri, 21 iulie, #RadioAventura2023 își ia la revedere cu Muzica Aia, pe malul mării, la Glamour By The Sea, în Mamaia. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin și Tea au încheiat turul României cu inimile pline de recunoștință și bagajele pline de amintiri faine

 
 
Timp de 2 săptămâni, matinalii noștri au mutat radioul în Autorulota ZU și au pornit în călătoria care străbate România. Obosiți, dar fericiți, aventurierii de la ZU au ajuns la destinația finală, pe malul mării, iar în această seară sărbătotoresc toate momentele faine petrecute în cele 2 săptămâni de când au plecat din parcarea Radio ZU.

La platane este DJ Razz, omul care le-a fost alături cu #MuzicaAia în a doua săptămână din #RadioAventura. Petrecerea din seara asta are și un invitat special: PUYA! Strigă „La Familia”, dacă ești cu noi în seara asta, în Mamaia!

Hai să petreci și tu cu echipa Morning ZU ultimele ore din #RadioAventura! Dacă nu te afli la Mamaia, la Glamour By The Sea, te așteptăm aici:

Toată România dansează pe Muzica Aia în Mamaia!



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate