Live

ZU IS YOU

#RadioAventura 2, Ziua 4: #Morning ZU LIVE în Bacău

#RadioAventura 2, Ziua 4: #Morning ZU LIVE în Bacău
Suntem în a patra zi de RadioAventura! Am dormit puțin, dar toate orele de somn pe minus au meritat distracția de care am avut parte aseară cu #MuzicaAia. O petrecere în spatele blocurilor și în fața oamenilor din Mărășești.Totul a plecat de la un borcan de dulceață, care din aventură în aventură ne-a trimis pe Strada Garoafei din Mărășești, unde am adus #MuzicaAia.


„Ieri a fost o zi pe care trebuie să o povestim nepoților. Vrem ca fiecare petrecere cu #MuzicaAia să fie specială, diferită. Ieri a fost într-un cartier, mâine poate să fie oriunde.”, a spus Mihai Morar azi la Morning ZU.

„Noi de acum încolo o să facem parte din cartierul lor. O să fim vecinii lor de suflet. 
Noi am plecat din cartier, dar cartierul nu a plecat din noi.”, a adăugat Drăgulin.

Ca în fiecare dimineață, îți dăm share location: Suntem în Piața Tricolorului din Bacău, până la ora 10:00, când primim plicul care ne trimite într-un alt oraș.

Bună dimineața, oameni ZU! Altfel se simte hitul care trezește România, dansat LIVE împreună cu voi. Suntem recunoscători pentru toate momentele.

Ascultă-l aici!


Bacău, te așteptăm în Piața Tricolorului!

Urmărește călătoria aici radiozu.ro/radioaventura


Bacău, te așteptăm! Nu știm unde ne poartă aventura, așa că hai să ne întâlnim cât suntem aici în Piața Tricolorului.

Hai la hora din Bacău! 



Care e următoarea destinație? 

Aventura continuă! Bacău, multZUmim pentru amintiri! IAȘI, venim! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate